SPELEN   BELEVEN CREËREN

 BLACKLIGHTS

Op locatie van klant

Huur materiaal per box  € 50 voor 1 dag zonder begeleiding.

Exclusief verplaatsingskosten en waarborg.

Schitter op je eigen Fluoparty! Een superleuke activiteit voor iedereen. Een feestje in het donker waarbij alle neonproducten oplichten. Deze blacklight set bestaat uit 4 stevige Led-bars. De 10 fluohesjes zorgen voor een extra special touch. Met simpele witte of fluorescerende kledij creëer je spectaculaire effecten. Dit kan in de woonkamer, keuken, hal... als het maar goed donker gemaakt kan worden. Dit kun je het beste doen door alle ramen af te plakken met donkere vuilniszakken en verder alle lichten te doven. Het kan eventueel ook in de tuin, maar alleen bij goed weer, want de lampen zijn niet waterdicht.  

De Blacklight lampen zijn volledig plug & play. Het enige wat je hoeft te doen is de stekker in het stopcontact steken. Aan- en uitschakelen kan vervolgens simpelweg met de schakelaar in het snoer. Met de Blacklight bars worden ophangbeugels meegeleverd om de lampen eenvoudig te kunnen bevestigen. Als je deze nergens aan op kunt hangen, kan je de lampen ook op een kast of keukentrap neerzetten. De lampen zijn krachtig genoeg voor een kleine ruimte. Als je de lampen boven een tafel hangt in een donkere ruimte zal alles wat fluorescerend is op en aan de tafel oplichten. Hang je de lamp aan het plafond boven een lege dansvloer, dan verlicht hij ca. 10 m2. De volledige inhoud van de box kan u vinden in de webshop. 

 

Specificaties:

Beamzbuv93led output 8x 3W.

 

Bij het huren van deze box ontvang je gratis een fluopakket voor een nu al legendarisch feestje. Deze mag je houden. Dit gratis pakket bevat:

30 x FLUOGLOWSTICKS 

5M GLOW IN THE DARK TAPE

6 x FLUORINGEN

3 X FLUOFEESTHOEDJES

15 X FLUOBALLONNEN

 

CONTACT

Humbeek Belgium

Ondernemingsnummer 0872.995.743

 

+32472257764

+32479461266