SPELEN   BELEVEN CREËREN

ONDERWIJS

PARTICULIER

BEDRIJVEN

ONDERWIJS

Wat bieden wij voor het onderwijs?

Onze topper voor de kleuters. De Gruffalobox is een complete box boordevol leuke Gruffalospullen. Puzzelen, lezen, handpoppen, verkleden,... Deze box mag niet ontbreken in jouw klas. De kinderen zijn er steeds laaiend enthousiast over. Vraag vrijblijvend je offerte aan en geniet van het voordelige scholentarief. Een mooie korting zorgt er voor dat je meer klasbudget overhoudt.

-BUDGETVRIENDELIJK-                     -SOEPEL TERUGGAVEBELEID-                  

Contacteer ons nog vandaag en ervaar Tipitip zelf.


PARTICULIER

Wat bieden wij voor particulieren?

Met onze belevingspakketten bieden wij leuke belevingsmomenten aan met of zonder begeleiding van onze animatoren. Met veel passie entertainen we jong en oud op jullie verjaardagsfeest, buurtfeest, communie, babyborrel of andere gelegenheid. Zelf zorgeloos genieten op de door jou gekozen locatie? Het kan met Tipitip.

Wij brengen mensen samen want samen beleef je meer. We zetten ons in voor een samenleving waaraan iedereen kan deelnemen.

Met onze opgebouwde ervaring bieden wij verschillende pakketten aan.  Meer informatie kan je vinden op de pagina van de Formules.

Ben je op zoek naar een leuke locatie in de buurt. Sinds kort werken wij samen met het Fenikshof. Zij beschikken over tal van mogelijkheden om jouw evenement te organiseren. Wij maken dit met Tipitip onvergetelijk.


BEDRIJVEN

Wat bieden wij voor bedrijven?

Organiseert u een familiedag voor uw bedrijf? Tipitip staat klaar om de jongsten te entertainen. Met onze verschillende formules hebben we heel wat te bieden om de kinderen uren speelplezier te laten beleven. De formules passen we aan op basis van jouw behoeftes. Vraag hier onder je offerte aan


CONTACT

Humbeek Belgium

Ondernemingsnummer 0872.995.743

 

+32472257764

+32479461266