SPELEN   BELEVEN CREËREN

ONDERWIJS

PARTICULIER

ONDERWIJS

Wat bieden wij voor het onderwijs?

Onze Topper voor de kleuters. De Gruffalobox. Een complete box. Puzzelen, lezen, handpoppen, verkleden,... Deze box mag niet ontbreken in jouw klas. De kinderen zijn er steeds laaiend enthousiast over. Vraag vrijblijvend je offerte aan en geniet van het voordelige scholentarief. Een mooie korting zorgt er voor dat je meer klasbudget overhoudt.

-BUDGETVRIENDELIJK-                     -SOEPEL TERUGGAVEBELEID-                  

Contacteer ons nog vandaag en ervaar Tipitip zelf.


PARTICULIER

Wat bieden wij voor particulieren?

Met onze belevingspakketten bieden wij leuke belevingsmomenten aan met begeleiding van onze animatoren. Met onze belevingsmomenten bieden wij de oplossing. Met veel passie entertainen we jong en oud op jullie verjaardagsfeest, buurtfeest, communie, babyborrel  of andere gelegenheid. Zelf zorgeloos genieten op de door jou gekozen locatie? Het kan met Tipitip.

Wij brengen mensen samen want samen beleef je meer. We zetten ons in voor een samenleving waaraan iedereen kan deelnemen.

Met onze opgebouwde ervaring raden wij het belevingspakket Kermis aan. Dit pakket bevat verschillende formules waar je kan uit kiezen. Meer informatie kan je vinden op de pagina van de Belevingspakketten.

Ben je op zoek naar een leuke locatie in de buurt. Sinds kort werken wij samen met het Fenikshof. Zij beschikken over tal van mogelijkheden om jou evenement te organiseren. Wij maken dit met Tipitip onvergetelijk.