SPELEN   BELEVEN CREËREN

 PEUTERGYMBOX

Op locatie van de klant ( binnen)

Huur materiaal €60 per dag zonder begeleiding

Exclusief verplaatsingskosten en waarborg.

De Peutergymbox is een box  waarbij wij de motorische en sociale ontwikkeling van je peuter/kleuter stimuleren.  Je peuter/kleuter leert niet alleen op zichzelf te spelen, maar het ruime aanbod van beweging prikkelt je kind zo, zodat hij leert houden van beweging, wat een levenslang voordeel oplevert. Dit alles in een splinternieuwe box met aandacht voor veiligheid en met de nodige stimulatie voor je kleine spruit. 

 

Bewegen is goed voor elke peuter/kleuter. Waarschijnlijk wordt je kindje sowieso reuzeblij van klimmen, klauteren en springen. Met peutergym oefent je kindje al spelenderwijs zijn motoriek.  Zeker in deze tijd, waarin kinderen minder bewegen dan vroeger, is zo’n extra beweegmoment  een top idee.

Er zijn nog meer voordelen aan sporten voor je peuter/kleuter. Tijdens het spelen leert je kindje zijn eigen lichaam kennen, stimuleert het spelen zijn zintuigen en evenwicht en zorgen ervoor dat er een fijne beleefervaring is, samen met de familie in de buurt.

Kan je op 12 maanden al starten met gym?  Uiteraard.  Beweging, op alle leeftijden, is  belangrijk.  Wetenschappelijk onderzoek leert ons dat kinderen die vanaf de geboorte vele lichaamsprikkels krijgen, hier op het ogenblik zelf, maar ook op latere leeftijd, van profiteren. Zij hebben minder kans op overgewicht of een achterstand in hun motorische ontwikkeling. Ook hebben zij vaker een hoger IQ.  Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met jouw geliefde baby of peuter te stimuleren om te bewegen.

  • De spieren van je baby versterken
  • De zintuigen worden gestimuleerd
  • De coördinatie wordt bevorderd
  • Het evenwichtsgevoel wordt bevorderd

Deze box bevat:

2 x gymnastiekmatten

1 x wobbel

1 x grimm's regenboog

1 x klimrek

1 x glijbaan/ladder

8 x stappelstenen

1 x evenwichtsset ( inclusief 6 foamdieren)


CONTACT

Humbeek Belgium

Ondernemingsnummer 0872.995.743

 

+32472257764

+32479461266