Budgetvriendelijk, zo kort of zo lang je zelf wilt, Soepel teruggavebeleid, voor jong en oud

BEDRIJF

Wat bieden wij voor een bedrijf?

Wij zetten de kers op de taart voor jou event. Wat is er mooier dan als animator te entertainen en mensen te laten deelnemen aan verschillende activiteiten. Activiteiten op maat voor jong en oud, alleen of in groep. Als Animator stel ik een animatieprogramma op en begeleid diverse activiteiten voor jou bedrijfsevent. Deze activiteiten kunnen zeer uiteenlopend zijn. Komt de Sint op bezoek, is het opendeurdag staat er een familiedag op de agenda. Wij entertainen graag de gasten. We brengen mensen samen want samen beleef je meer. We zetten ons in voor een samenleving waaraan iedereen kan deelnemen. Met veel enthousiasme werken wij een concept/offerte op maat uit.

Contacteer ons nog vandaag en ervaar Tipitip zelf.


BELEVING    -RAAMSTICKERS-


BELEVING   -RITME-

Boomwhackers zijn een eenvoudige manier om kinderen en ouderen te helpen leren over muziek en ritme. Ze zijn gemakkelijk te bespelen, zodat zelfs de jongste kinderen ze kunnen gebruiken. Dit maakt ze perfect voor gebruik in basisscholen, waar kinderen vaak nog aan het leren zijn over de basisbeginselen van muziek. Voor ouderen is het dan weer een leuke activiteit.

Boomwhackers zijn melodische slaginstrumenten. Het zijn gekleurde plastic buizen die geluid maken door ergens tegenaan te slaan. Tegen de tafel, op de vloer, maar ook op je eigen lichaam zoals je been of je hoofd. Je kunt ze ook net als bij een xylofoon met stokken bespelen

 BELEVING   -BUILD & CREATE-

In dit leuk belevingsmoment rond bouwen ga je zelf aan de slag als een echte architect. Plezier voor alle leeftijden. Meer dan 2000 clicsblokjes,1000 dominostenen, 1000 playbrix bouwplankjes, magnetisch materiaal, blokken en mega blokken. Bouwen, stapelen met fijne kleuren en vormen. Het stimuleert de fantasie, creativiteit, hand-oog coördinatie en logisch denken. Torens, bruggen, huisjes , ... bouwen. Niets is onmogelijk met deze boxen voor uren speelplezier. 


LITTLE CHEF

In deze leuke speelgoedkeuken kan je kind eten koken en bakken net als de grote chef-koks op tv. De keuken heeft een kraan en een spoelbak, een kookplaat met lichtdiodes op batterijen en kasten voor allerlei praktisch keukengerei. De keuken heeft bovendien verstelbare poten en kan dus meegroeien met de kok.

 BLACKLIGHTS

Schitter op je eigen Fluoparty! Een superleuke activiteit voor iedereen. Een feestje in het donker waarbij alle neonproducten oplichten. Een hele leuke set voor een compleet feestje!

 BUILD & CREATE

Haal de architect in jou naar boven. Maak leuke constructies met de verschillende materialen. Maak een uitdagend dominoparcour of ga aan de slag met het magnetische constructiespeelgoed. Have fun met de blokken, clics, dominostenen, smartmax, playbrix en mega blokken.

FAMILY & FRIENDS & FUN

Slimme Jager, Stoere Krijger en Lachende zon zijn 3 fantastische boxen. Deze zijn zorgvuldig samengesteld. Ze bevatten allemaal stoere, creatieve en uitdagende spelletjes. Ga het duel aan met touwtrekken. Schiet als een echte ridder met pijl & boog. De fijne water spelletjes maken het helemaal compleet. Met deze boxen is jouw evenement nu al geslaagd.

GRUFFALOBOX

Ken jij de Gruffalo? Het enge monster waar elk dier in het bos bang van is? Of bestaat hij dan toch niet?!

Deze mooie box kan je huren als ondersteuning in jouw klas tijdens een heuse Gruffaloweek! Je kan hem ook thuis huren in navolging van een themaweek op school. 

Zowel 'De Gruffalo' als 'Het kind van de Gruffalo' komen in deze gloednieuwe box aan bod.

Onze box werd zo samengesteld dat er een ruime waaier aan activiteiten aan te pas komen die behoren tot de te behalen ontwikkelingsdoelen.

PEUTERGYMBOX

De Peutergymbox is een box  waarbij wij de motorische en sociale ontwikkeling van je peuter/kleuter stimuleren.  Je peuter/kleuter leert niet alleen op zichzelf te spelen, maar het ruime aanbod van beweging prikkelt je kind zo, zodat hij leert houden van beweging, wat een levenslang voordeel oplevert. Dit alles in een splinternieuwe box met aandacht voor veiligheid en met de nodige stimulatie voor je kleine spruit. 

BUDGETVRIENDELIJK           -           SOEPEL TERUGGAVEBELEID           -           VOOR JONG EN OUD

"JOUW PLEZIER IN EEN LEUKE BOX"


Formule 6 : Goude Vriend

 • Multifunctionele basketbalstandaard
 • Doelspel
 • Werpspel
 • Dartbalspel
 • Bowling & potten gooien
 • Sjoelbak
 • Dobbelen
 • Ringwerpen
 • eendjes vissen
 • Stappelstenen
 • Pittenzakwerpen naar gele lage emmers
 • Pijl & Boog schieten

VERENIGING

Wat bieden wij voor een vereniging?

Met onze belevingspakketten bieden wij leuke belevingsmomenten aan met begeleiding van onze animatoren. Met veel passie entertainen we jong en oud op jullie jaarfeest, opendeurdag, eetfestijn of andere gelegenheid.

Ga je mee naar de kermis of kijk en/of doe je graag mee aan de Crazy bingo show? Geniet zorgeloos van deze belevingsmomenten op de door jou gekozen locatie.

Wij brengen mensen samen want samen beleef je meer. We zetten ons in voor een samenleving waaraan iedereen kan deelnemen. 

Met onze opgebouwde ervaring raden wij het belevingspakket Kermis aan. Dit pakket bevat verschillende formules waar je kan uit kiezen.

Daarnaast bieden we het belevingspakket Crazy Bingo Show aan. Deze topper brengt een bingo in een modern jasje gestoken. Amusement, humor, muziek voor een gezellig samenzijn.

Meer informatie kan je vinden op de pagina van de Belevingspakketten.

 • BELEVING   -Crazy Bingo-
 • BELEVING   -Kermis-

Contacteer ons nog vandaag en ervaar Tipitip zelf.

ZORGSECTOR

Wat bieden wij voor de zorgsector?

Met veel passie zorgen wij als animatoren er voor om de zorgvrager te entertainen. Wij bieden verschillende belevingspakketten aan. De pakketten zijn zorgvuldig samengesteld zodat iedereen kan deelnemen of betrokken wordt. Bewegingsspelletjes, muziek en geheugentraining zijn hier een onderdeel van. Tijdens het entertainen zetten we o.a. in op het stimuleren van de zintuigen.

Kijk en/of neem je graag deel aan de Crazy Bingo show? Mis je tijd voor jou?

Wat is het fijn om de zorgvrager een glimlachen te bezorgen en even weg te laten dromen. Bij de minder mobiele zorgvragers gaan we graag langs op de kamer voor een aangepast belevingsmoment. Voor hen bieden wij een Tijd voor jou pakket aan want ook bij hen toveren we graag een glimlach tevoorschijn. Het welzijn en samen zijn staat steeds centraal.

Meer informatie kan je vinden op de pagina van de Belevingspakketten.

Contacteer ons nog vandaag en ervaar Tipitip zelf.

 • BELEVING   -Crazy Bingo-
 • BELEVING   -Tast-
 • BELEVING   -Tijd voor jou-
 • ANIMATOR ( met materiaal): Offerte op maat
 • ANIMATOR ( zonder materiaal): Offerte op maat

Plof plof. Verse popcorn eten is tof! Proef onze popcorn tijdens jouw leuke activiteit. Met de leuke meegeleverde bakjes creëren we nog een intensere sfeer. Deze popcornmachine maakt per keer tot wel 10 koppen popcorn.

Dit pakket bevat standaard 1k maïs. Smullen maar.