SPELEN   BELEVEN CREËREN


BELEVING   -CRAZY BINGO SHOW-

De crazy Bingo show neemt je mee in een schitterend belevingsmoment. Deze Crazy Bingo show is niet zomaar een traditionele Bingo. De bingo wordt live gepresenteerd door de animator en de deelnemers kunnen volgen op het groot scherm. Het publiek zal opgewarmd worden met een spelletje hoger of lager. Publiek wordt betrokken met micro. Tijdens de show zullen er ook wat mopjes worden voorgelezen. Deze komen op het scherm. HERSCHRIJVEN EN/OF AANVULLEN Er zijn speciale tafels met bijhorende bingomat voorzien voor rolstoelen.

 


BELEVING   -KERMIS-

Ga je mee naar de kermis? Bij de start krijg je een spaarkaart. Bij elke opdracht krijg je een stempel. Bij een volle kaart ben je een echte winnaar. Een volle kaart cadeautje??

(Prijzen kopen van tipitip?) voor winnaar?? beertje,...


BELEVING   -REIS ROND DE WERELD-

Met reis rond de wereld brengen we mensen samen want samen beleef je meer. We zetten ons in voor een samenleving waaraan iedereen kan deelnemen. Een leuk belevingsmoment voor alle leeftijden. Een leuke activiteit voor het hele gezin. Oma's en opa's, ga op ontdekking met je kleinkinderen en speel samen leuke spelletjes. 


BELEVING   -TAST-

kubus draaien, pop it, zandtafel, voelbox,zandlopers met olie ( bart smit),...?

Tafelvoetbal en tafelairhockey?


BELEVING   -TIJD VOOR JOU-

andere naam?: jouw moment, jij en ik , jouw plezier

Tijd voor jou bezorgt jou leuke momenten. Samen met ons tweetjes spelen we een leuk spelletje of luisteren we naar jouw muziek van vroeger. Bij jou op je verblijf maken we tijd voor jou. Blader je liever in boeken? Ook deze zitten in het assortiment. Met de toegankelijke tuff-traytafel bieden we de zorgvrager de mogelijkheid dit alles te laten beleven van uit de rolstoel.